Citat:
În prealabil postat de AlinB
Normal ca....................................
|
Tu te auzi ce scrii? Că de citit ce scrii nu cred că poate fi vorba să vezi. Cioplești și torni într-una tot felul de cuvinte și propoziții și te distrezi, cică de mine. Chiar nu pricepi ce e în capul tău?
Dacă ochiul tău este murdar și este plin de bîrne și de întuneric, ochiul tău care ar trebui să fie lumina trupului, deci dacă el îți este plin de pîclă și răutate și nesimțire și tupeu și celelalte obrpznicii... și dacă din pricina lui lumina dragostei care este în tine a ajuns întuneric atunci cît de mare îți este întunericul răutății stimabile? Și aici e vorba de un altfel de întuneric, nu de cel al Lunii, este vorba de întunericul duhovnicesc al neascultării.
Dacă pe mine mă persiflezi așa care îți mărturisesc Adevărul atunci ce ești în stare să faci tu oare cu cei ce te mint?... atunci cînd vei afla că te-au mințit.
Nu te mai distra căci tu ești acela.... tu ești acela.... eroul bîrfei și al glumei, ținta tuturor ironiilor chiar dacă mi le arunci mie în spate acuzîndu-mă la nesfîrșit!
Nu mă deranjează atitudinea ta, e treaba domniei tale. Eu nu cu tine mă cert prietene ci cu duhul minciunii și al răutății!
Tu ești un băiat simpatic. Păcat că nu prea reușești să-ți ridici nivelul de pricepere și de bun simț bazat pe bună credință.