Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
|
Tu nu vezi că e senin pînă jos și norii care trec mult prea repede nu se mișcă deloc între ei, deci e ca și cum nu ar exista niciun pic de vînt care să modifice norișorii. Așa ceva nu vezi pe cer aproape niciodată. În decurs de secunde se modifică forma norilor și distanțele dintre ei, în realitate. Uită-te pe cer!
Deci filmarea asta e sigur o minciună!.. de păcălit fraierii.
Dacă ar sta norii pe loc și s-ar mișca satelitul sau stația orbitală atunci ar trebui să aibă 10-20Mmph (10000-20000kmph) adică ar trebui să se învîrtă de 20de ori pe zi în jurul pămîntului. Verifică tu dacă apare noapte din oră în oră sau măcar la 2 ore sau la 4 ore sau.... La ei nu e noapte acuma?
Cică 28.000kmph e viteza stației deci ar trebui să se facă noapte din oră în oră căci viteza soarelui e de 25.000km:24h=1041kmph.
Deci ar trebui să depăsească de 28 de ori pe zi soarele deci la fiecare oră ar trebui să avem jumate de oră noapte și jumate de oră zi.
Eu cred că e o minciună această filmare. Plasează în buclă un film făcut cu un F16 și îl lasă rulînd sub satelit-stație orbitală și mai bagă niște comentarii în 'direct' și gata.... fraierii cred ce văd!
Deci iată cum băieții buni de tot vă mint în direct și voi îi credeți pe ei bine mersi!.. iar mie îmi cereți citate! Asta înseamnă să nu aplici aceiași măsură. Ce te face ca pe mine să mă iei de prost și pe ei de deștepți? Banii?
Acuma, după exact 4 minute de zi plină a apărut noaptea! Ce tîmpenii!