View Single Post
Vechi 11.10.2006, 13:31:30
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

stimate antiecumenism, acest Dr. Alban, care ne spune foarte frumos de semnul venirii ne cam baga in sperietzi, dar noi acuma ce vom face? vom face secta semnelor venirii? adica un fel de Milenium? poi spune si Cristos ca nici macar el nu stie ce, cand si cum, atunci va stii acest Mr.Dr.Alban? si m-am saturat de umbletul asta al tau cu jalbainbatz impotriva masonilor, a catolicilor si acum a crestinilor ortodoxi... poi ce crezi dumneata ca ei chiarasha nu se supara? sau nu le vine sa-ti altoiasca doua de nu te vezi? si daca o vor face zau ca parca si mie imi vine sa le dau dreptate, ca prea te iei dupa semnele lui Dr. Alban... mai bine ne-ai spune ce si cum intzelegi dumneata ca pe Dr. Alban il doare-n spitz de tine, desi parca acumani te-ar fi pazit de nenorocire cu ce a scris, bine ca a scris el frumos ce a scris dar ia spune tu personal cum si ce si... sa vezi ce ciudatzenii vei debita... parca vad... dar mai bine lasa, ca macar m-ai invatzat cum sta treba cu masonii... deci esti pe undeva si prietenul meu...
Reply With Quote