Subiect: Omul din luna
View Single Post
Vechi 08.04.2016, 15:14:16
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
1. Un F16, sau orice avion sau balon, nu poate zbura la 400 de km altitudine.

2. Statia se deplaseaza cu o viteza de 7.66 km/s, deci miscarea norilor de cativa metri pe secunda nu o sa se observe.

3. Da, s-a facut noapte, pentru ca tu nu ai intrat exact cand statia abia trecuse pe partea luminata a Pamantului, ci cand mai avea un pic si intra pe partea intunecata. Daca te uiti la video mai mult, o sa poti sa vezi de cate ori de face "zi" si "noapte".

Uite-mi dovada. A ta unde e?
Deci văd și constat deci că orice ți-aș spune de la Dumnezeu și de la realitatea practică tu vrei mereu să crezi ce vrei tu,
că cică :

1. Un F16 nu poate filma de sus că cică ar fi prea jos și apoi ești sigur că acolo în transmisiile ''live'', din imaginile alea de desen animat, se vede clar că e o altitudine de 400km.... că scrie acolo, ce ''fain''!

2. Există viteză posibilă de 7,66x3600kmph=27576kmph cu care cică merge ISS la 400km altitudine cînd rachetele și avioanele abea ating cîțiva mach adică sub 6000kmph. Tu însă ești sigur că o stație orbitală la 400km merge cu 28x1000kmph. Cum se obține o astfel de viteză la care vezi soarele de 28 de ori pe zi apunînd și răsărind? Păi ce are mișcarea norilor cu viteza navei? De ce nu s-ar vedea de sus cum norii s-ar apropia și depărta unii de alții? Crezi că trece prea rapid stația de ei? Păi îi vede de la distanță mare, deci are timp să-i vadă cum se mișcă unii față de alții perpendicular pe direcția de mișcare că doar nu merge la nivelul lor.

3. Nu e o păcăleală ca să creadă toți fraierii în teoriile lor cu echilibrul forțelor și sfericitatea pămîntului și heliocentrismul și altele. Păi dacă nu le-ar face ei credibile atunci cine le-ar mai vota în congres miliardele de dolari pentru veniturile și proiectele lor absurde? Dacă ar crede americanii sau lumea că e minciună ce fac ei acolo și că e viclenie pentru bani și pentru veniturile armatei și a oamenilor de știință mincinoși printre care se numără și ei atunci cine crezi că le-ar mai vota bani de la buget pentru a persevera în minciună și în profit necurat păcălind o lume întreagă?

Bine că tu vrei mereu ca eu să te cred pe tine pentru că tu îi crezi pe ei.

De ce și pentru ce îi crezi ca să vrei mereu să te cred? Pentru că ești naiv și păcălit de sătănătatea lor direct în teorie ca să bei din marea roșie și să-mi dai și mie apoi de băut susținînd că-i bună și că o să mă văd bine cum arăt?

Credulii absurzi nu sunt decît niște copii răi și foarte ușor de păcălit. Nu-i niciun bine să vrei să crezi la nesfîrșit în minciuni, în răutate și ipocrizenie!

Dacă nu ești atent răul te va înghiți...... și acolo e cumplit fiindcă nu mai poți să vrei să ieși cu adevărat afară pentru că crezi că e bine fiindcă așa știi tu și te păcălești să și simți asta!

Deci nu te lăsa păcălit ci crede lui Dumnezeu:

''Soarele și Luna sunt semisferice și pămîntul și mările sunt plate!'' citat dedus pe drept.

Last edited by Trimisul; 08.04.2016 at 15:28:32.
Reply With Quote