Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
Pai pana acum n-ai facut nimic ca sa-mi demostrezi ca ce zici tu este cu adevarat de la Dumnezeu. (citate)
|
De ce nu-mi dai tu citate biblice că realitatea e așa cum susți tu? Dă-mi tu și apoi cere-mi mie! Sau nu așa ar fi frumos?
Citat:
Nu, nu poate merge asa sus pentru ca nu exista aer acolo ca sa zboare vreun avion. In plus, daca ar fi aer, la o viteza de 7.66 km/s, s-ar dezintegra avionul. Inca ceva, un F16 nu ar putea sa ocoleasca lumea de zeci de ori pe zi.
|
Deci un F16 nu poate fiindcă nu e aer dar ISS poate. Ce fain. Și zici că știi tu cît aer e acolo și cît nu? Presiunea e mai mică acolo dar asta nu înseamnă că acolo sus nu e aer ci e o oarecare presiune statică, mai mică decît pe pămînt dar suficient de mare ca să poți sta în ea și respira.
La 28000kmph cît susți că are ISS dacă nu ești atent într-un minut ai murit sigur. Sunt 466km pe minut. Cum tu spui că stația se află la 400km de pămînt înseamnă că dacă puțin i se strică direcția stației atunci fie întrun singur minut s-ar lovi de pămînt fie ar ajunge la 800km distanță și fatalmente forțele nu s-ar mai echilibra! Oare ce nebun ar sta acolo pe stație sau cine și-ar învesti banii în așa ceva știind ce poate păți întrun singur minut?
Citat:
Ce relevanta are ca rachetele pot atinge viteze mai mici? Din fericire, gravitatia te poate accelera la viteze mari.
|
Relevanța e că la viteze mai mici nu se echilibrează forțele de greutate cu cele centrifuge ca să se mențină echilibrul absurd cu care vă păcălește.
Gravitația începe de pe la 100km. Ei spun că la 100km este limita dintre zborurile terestre și cele spațiale, deci iată că vfinal=radical(2xgxd)=radical(2x9,8x100.000)=1400m ps=5040kmph este o viteză care nu e foarte mare după cum crezi tu ci e doar 4mach sau 5Mmph la impact.
Citat:
Nu cred ca realizezi cat inseamna 400 de km. Tu crezi ca poti sa vezi cum construiesc o cladire in Constanta din Piatra Neamt?
|
Adică pe filmul de desen animat ''live'' luat de pe ISS se pot vedea norii care merg drept perfect păstrînd distanțele între ei de parcă niciun vînt perpendicular n-ar exista și tu susți că nu se pot vedea norii? Și că nici nu există vînturi perpendicualre ca să-i vezi cum se deplasează perpendicular? Păi ei susțin că de pe Lună se poate vedea marele zid chinezesc! Tu nu vezi pe lună craterele și lipsa atmosferei? Și Luna cît e de departe?
Citat:
Pai nu ai nici o dovada pentru ce zici aici. Pe de alta parte, exista cativa astronauti care au fost pe ISS si pot sa-ti zica personal ca Pamantul nu este plat. Uite, poti sa-i scrii domnului Sergey Volkov:
https://twitter.com/volkov_iss
|
De ce să le scriu eu dacă nu-i cred? Nu mai bine le scrii tu care-i crezi?
Adu tu dovezi că e sferic pămîntul și că sistemul e heliocentric și că luna e satelit ce se învîrte în jurul pămîntului glob și dă și citate scripturistice. De ce să-ți aduc eu dovezi cînd tu cu prietenii tăi cosmonauții deși sunteți complet pe dinafară de Adevăr și nu aveți nicio bază scripturistică susțineți că vă învîrtiți în jurul pămîntului cu 28000kmph ca să echilibrați forțele! Mîine poimîine o să susțineți că ați atins viteza luminii și că ați ajuns cine știe unde și că aveți și imagini în direct.
Vrei exact ca procurorii ăia absurzi și hoți și mincinoși care fură împreună cu capii mafioți pe care-i lasă liberi și cu banii furați dacă scriu și mint pîrînd cîte un politician. Nu aveți nicio probă decît delațiuni mincinoase dar vreți mereu ca să dovedesc eu că n-am furat și vreți ca eu să aduc probe și citate. De ce nu aduceți voi probe și dovezi consistente și credibile că eu mint și fur susținînd că pămîntul e plat?
Citat:
N-am gasit asa ceva in Biblie.
|
N-ai căutat bine! Peste tot e scris exact așa cum este făcut Cerul și Pămîntul de Dumnezeu și se și vede dacă privești cu credință și înțelepciune ca să înțelegi că prin Cuvînt au fost făcute și nu prin BigBang:
''Soarele și Luna sunt semisferice și pămîntul (și mările) e plat. Din soare izvorăște căldură și lumină iar din Lună frig și întuneric în direcție opusă.'' Citat dedus corect din scripturi pe drept!
Teoriile geocentriste și heliocentriste sunt niște absurdități care nu au cum exista în practică așa cum cred oamenii de știință și prozeliții lor naivi.
Deci cam cu ce viteză s-ar trozni ISS de pămînt în cădere liberă dacă pui Vinițial=28000kmph? Cît e timpul pînă la impact?... vreo 48 de secunde?