Citat:
În prealabil postat de aubergine
Ce vad eu aici este ca nici unul nu are citate biblice cu care sa demonstreze ce zice, diferenta este ca celalalt este ateu, si nu e nevoie sa arate decat dovezi stiintifice, deci ar cam fi randul d-voastra sa demonstrati, dat ca va bazati teoria exclusiv pe Biblie.
|
Nu e o cine știe ce teorie ceea ce susțin ci realitatea în care ne aflăm făcută de Dumnezeu prin Cuvînt și spusele și scrisele mi se bazează pe Dumnezeu, pe sfinți și pe scripturi și pe tot ceea ce se vede și se poate înțelege și crede practic.
Nu eu trebuie să demonstrez cu citate că nu mint ci ei (cu oamenii lor de știință) trebuie să demonstreze cu citate și cu ce vor ei, că eu mint, fiindcă ei mă acuză că îi mint!
Dar la noi e moda ca oamenii cinstiți să dovedească absolut tot în timp ce capii mafioți scapă și cu banii și cu libertate pentru o înțelegere cu procurorii doar pentru că au făcut o declarație calomnioasă, o delațiune făcută la comandă: credinciosul x sau politicianul y sau z e corupt și mincinos. Prindeți-l și puneți-l să dovedească tot ceea ce.... nu a făcut. Țineți-l în arest cît mai mult timp ca să nu-și poată face apărarea și duceți-l de acolo direct în sala de tribunal sau la spitalul de nebuni sau împușcați-l ca să nu creeze un pericol pentru sistem.
Deci cine acuză trebuie să dovedească și nu invers. Cel ce spune și crede Adevărul nu trebuie să dovedească nimic din moment ce nu face niciun rău. Cine acuză și nu poate dovedi se vădește mincinos și trebuie să plătească pentru acuzații aduse pe nedrept. Iar pîrîcioșii chiar dacă spun adevărul....... ajung așa ca orice ipocrit.
Deci eu susțin că soarele și luna sunt semisferice iar pămîntul e plat.
Cine nu crede și mă acuză de minciună îl rog să vină cu dovezi și cu citate Biblice sau cu teorii științifice care nu se autoneagă logic devenind absurde pentru orice copil normal la cap.