Citat:
În prealabil postat de Trimisul
Aceleași mărturisiri ale Adevărului de la Dumnezeu și aceleași daruri și simple observații și deducții corecte ca ale mele întîlnim la sfinții: Moise, Iisus Hristos, Sf. Ioan Gură de Aur, sf. Vasile cel mare și mulți alții care vorbesc despre creație și despre discul solar și nu despre sfera solară.
Iar un disc nu poate fi decît discul luminos al secțiunii transversale al unei sfere, deci e vorba în mod sigur de semisfera solară. Iar din asta orice copil normal la cap poate deduce și înțelege corect cum este Luna, și celelalte folosindu-se de scripturi și de ceea ce vede cu ochii credinței și pricepe cu înțelepciunea cinstită a omului ce crede că toate prin Cuvînt au fost zidite încă de la început, de Creatorul și Făcătorul, de către bunul Dumnezeu.
Nu m-am pus în rînd cu sfinții și drepții cei mari ci doar v-am împărtășit că ei au dreptate, lucru pe care îl am și eu așa ca ei de la Dumnezeu.
|
pai daca cei pe care i-ai enumerat mau sus, pomenesc de discul solar, asta insemna neaparat ca soarele este semisfera sau ca pamantul este plat? Normal ca de pe pamant soarele pare un disc. Ce, luna are forma de secera doar din motivul ca seara asa se vede de pe pamant?