View Single Post
Vechi 12.04.2016, 14:11:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Ok, cred ca e prea mare tam-tam-ul pentru o simpla melodie. Artistii canta despre lucruri cu care majoritatea nu este de acord tot timpul. In plus, in legatura cu punctul 1:
M-am dus la catedrala, de dimineata, sa-l caut pe Dumnezeu
Nu l-am gasit, sunt convins ca era acolo dar, pur si simplu, nu l-am gasit eu.

Omul zice ca el nu se identifica cu catedrala, nu altele, cum interpreteaza unii. In melodie, se foloseste "eu cred ca" de foarte multe ori.
Probabil daca ar fi fost doar melodia, in sine, pana la un punct, era sa zicem "asa si asa".

Ceea ce a facut diferenta a fost galeria de "smeriti" care au inceput sa dea dogme despre ceea ce prefera Dumnezeu.

Si atacul nu e atat la Catedrala - a carei utilitate e greu de inteles vs. banii cheltuiti, ci e doar o alta cale de a ataca Biserica.

Sa nu uitam cazul #colectiv cand maestrii papusari au deturnat colectivizatii care erau pe cale a sari la gatul politicienilor (s-au multumit doar cu capul lui Motoc, Lapusneanu declarandu-si deschis si public satisfactia despre cum au decurs lucrurile pe facebook) indrumandu-i sa-si reverse nemultumirile asupra bisericii, preotilor.

Si nici n-a fost nevoie de mult, la origine doar vreo 2 babe isterice, analfabete religios (sau poate doar bine platite) date pe post.

Last edited by AlinB; 12.04.2016 at 14:14:36.
Reply With Quote