Subiect: Omul din luna
View Single Post
Vechi 12.04.2016, 17:44:07
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Omule, tu nu pricepi că în toată istoria astronomiei și a creștinismului nu a mai spus nimeni o asemenea enormitate ?

Tu chiar te crezi mai deștept decât tot restul omenirii ? Își dai seama ce probleme psihice grave indică o astfel de părere ?
Ce de griji păgîne te frămîntă pe tine:

-că eu nu pricep,
-că în toată istoria omenirii nu a mai spus nimeni,
-că nu a mai spus nimeni o asemenea enormitate (ceva foate mare dar cu sensul de mare minciună sau de ceva foarte absurd)
-că mă cred eu deștept,
-că mă cred mai deștept decît tot restul omenirii,
-că am probleme psihice,
-că ele sunt grave,
-că o astfel de părere indică problemele mele psihice grave.

Ce-ți pasă ție ce zic oamenii despre mine sau despre Dumnezeu, de la Cel Carele știu și eu păcătosul că:
Soarele și Luna sunt semisferice și pămîntul e plat și nesferic... așa ca toți sfinții Lui.

Mă întreb de ce nu te frămîntă Adevărul din cele scrise de mine, pe care ți le-am și dovedit prin demonstrații fizico-matematice simple și prin suportul scripturii căci să-ți cer să crezi în darul Domnului pentru păcătoșii ca mine nu cred că mai poate fi vorba să-ți cer.

Problema că tu nu poți să crezi nu e la mine ci la tine... și dacă tu nu poți să crezi și să vezi și să înțelegi fiindcă nu vrei atunci musai eu sunt de vină... că cică sunt.... nebun și firește și vinovat de..... blasfemie că de asta ți-e frică ție : ca nu cumva eu să nu fac blasfemie în timp ce tu poți face bine mersi că nu-ți pasă.

Oare de ce este atît de greu de acceptat purul Adevăr?
Poate că vouă vă place răul, minciuna, necredința și prostia!

Păi în cazul ăsta vă urez să aveți grijă să nu amețiți de tot de la așa mari învîrteli cu pămîntul sferic în jurul propriei axe și în jurul soarelui și aveți grijă nici să vă cadă luna în cap că prea stă ea într-un echilibru instabil învîrtindu-se cu aceiași față spre pămînt fix la viteza aia la care forța centrifugă este exact egală cu greutatea ei spre pămînt sau cu forța de atracție dintre lună și pămînt.

Last edited by Trimisul; 12.04.2016 at 17:48:34.
Reply With Quote