Citat:
În prealabil postat de GMihai
Uite, mai am o curiozitate: cunoști pe cineva, măcar o persoană, căreia să-i fi expus teoriile astea ale tale și care să-ți fi dat dreptate ?
|
Tu de ce nu-mi dai dreptate? Pentru că alții nu mi-au dat sau pentru că alții nu-mi vor da dreptate? Ce-ți pasă ție cine-mi dă mie dreptate sau cîți sunt ei de mulți sau puțini? ''Ce-mi poate face mie omul''.. și ce-mi poate el da? Părerea ta sinceră care este?
E Adevărat și posibil ce-ți spun de la Dumnezeu sau nu? Mă crezi și recunoști că am dreptate sau nu? Lasă lumea și spune-ți părerea ta. Tu nu faci altceva decît că îmi cer să lepăd Adevărul pentru grijile tale păgîne.
Oricum dreptatea nu e a mea și nici a voastră ci a urmașilor noștrii și a urmașilor urmașilor noștrii în veacul vecilor.
Tu refuzi să vezi adevărul și dreptatea de teama ca nu cumva alții să te judece și să rîdă de tine și să te osîndească prea aspru?
Dar dacă după ce cauți ajungi să găsești adevărul Adevărat și-L primești, oare pentru asta nu se merită să îndrăznești pe Cale să ajungi și să CREZI?
E simplu, zi după mine fără frică și nu te va osîndi decît necuratul din pismă, deci zi așa și poate vei reuși să vezi mai bine cine te minte, hai zi:
''Soarele și Luna sunt semisferice iar pămîntul (și mările) e plat''. Citat dedus din scripturi și perfect adevărat în realitate.