Citat:
În prealabil postat de Valkorion
Avind in vedere ca exista deja precedente, anume anuntate chiar pe acest forum, in care adunari crestine (?!) purced la recunoasterea maritala a uniunilor civile a semenilor nostri mai aparte, daca in BC se ajunge la asa ceva, pentru tine BC, din acel moment, mai este Biserica?!
|
Am un prieten care, de câte ori se îmbată, scornește întrebări de genul " pentru un miliard de dolari, ai face sex oral cu un bărbat, în direct pe youtube" etc.
Consider întrebarea ta din aceeași categorie. La fel cum nimeni n-o să-mi ofere mie un miliard de dolari ca să..., tot așa nici Biserica Catolică n-o să oficieze căsătorii între persoane de același sex. Dacă n-aș crede asta, ar însemna să nu cred cuvintele Mântuitorului: "pe care porțile iadului n-o vor birui"
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.
"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi
|