Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu e atat de nou pe cat pare.
Adventisti au si si citate deduse, cum de ex. Adam si Eva au tinut sabathul in Rai.
Atat timp cat afirmatia nu e verificabila direct, poti sa-ti permiti sa fii atat de nebun cat iti place.
Diferenta e ca aia chiar si asa, au ceva discipoli, asta saracul nici unul dar dupa cum se vede, e bolnav dupa atentie si reuseste totusi sa o obtina.
|
Ești adventist? Păi numai așa se explică felul tău de conversare tupeist, mîndru și obraznic și de acolo și rezultă că știi cum au scris adventiștii în Biblia lor cum au ținut Adam și Eva Sabathul în Rai.
Pe de altă parte, orice afirmație se poate verifica direct dacă e conform scripturii chiar dacă nu e un citat exact. Voi se pare că nu cunoașteți o altă operațiune decît copy-paste, în sensul că dacă cineva spune sau scrie citatul exact ca în scripturi atunci știți că e bine pentru că parcă l-ați mai citit sau l-ați mai auzit dar dacă vedeți pe cineva că trăiește ceva sau că vorbește fără să citeze atunci e rău pentru că nu mai știți. Deci cum știți voi dacă e conform scripturii sau dacă respectă voia lui Dumnezeu unul care trăiește fără să citeze exact?
Păi este scris: ''După roade îi veți cunoaște.''
Deci ''faceți roade vrednice de pocăință'' și nu de mîndrie!
Nu-mi trebuie atenția nimănui și nu sunt bolnav după ea și după slavă de la oameni ca orice vedetă.... în general dacă cineva îmi acordă atenție mă apucă emoția și frica fiindcă nu știu cum să mă comport față de el avînd cuviință cinstită și nu din aia de fațadă.... Cuviința care îmi cere sâ împlinesc Cuvîntul:'' Ceea ce ai vrea să-ți facă ție alții aia să le faci tu lor.''
Deci ești sau nu adventist? Ești sectant? Ești eretic? Ce ești de nu cunoști Adevărul dar cunoști Bibliile Adventiste?
Știu că te crezi și te dai un creștin ortodox patriot foarte ne-nebun și anti-nebun doar că nu ai priceput nimic din Scripturi și din Liturghie și din Viețile Sfinților din moment ce nu crezi ceea ce-ți spun eu de la Dumnezeu dar bine că știi deosebi un citat de același citat scris greșit. Înseamnă că ești bun de scrib doar că între timp s-a inventat tiparnița. Dacă ai și pricepe și înțelege Cuvîntul din citatele pe care le recunoști ca fiind exacte și din scripturile sfinte atunci poate că nu ai mai persista în a fi adventist, sectant, eretic sau cîine-lup creștin ortodox îmbrăcat în haine moi fiindcă cei ce se îmbracă în haine moi locuiesc în casele împăraților lumii.
Știu că te-ai plictisit în urma conversației și că nu crezi. Deci dacă nu Crezi în Dumnezeu la ce-ți folosește să mă tot faci nebun? Sau nu ști oare că cel ce judecă pe nevinovat și osîndește pe omul lui Dumnezeu nu face altceva decît că pe sine însuși se judecă și se osîndește fiind vrednic de... slavă deșartă?
''Am venit să chem la pocăință pe păcătoși și nu pe drepți'' deci mergeți de învățați că ''Milă voiesc și nu jertfe''...deșarte!