Subiect: Omul din luna
View Single Post
Vechi 13.04.2016, 18:50:29
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Ti-am zis, nu te cred pana nu-mi arati versetele care zic ca soarele si luna sunt semisfere, si pamantul e plat.
Și eu ți-am mai spus că în scripturi nu găsești versete ca în coran sau în proorociile lui Nostradamus.

Dacă ai fi citit scripturile și ai fi căutat să pricepi ce ți-am scris pînă acuma ai crede că nu eu te mint ci fie te minți singur luîndu-te după oamenii de știință fie te lași mințit de oamenii de știință absurzi pe care îi crezi fără să le ceri ''versete''. Deci tu ești cel ce ai dublă măsură în căutarea Adevărului.

Ți-am mai dat citate exacte și ți-l mai dau încă odată dacă te faci că nu-ți amintești:''Și a fost o seară și a fost o dimineață, ziua a patra.''

Din acest citat și dacă te uiți pe cer poți pricepe clar că soarele și luna sunt semisferice, te uiți și vezi că din soare izvorăște căldura și lumina pusă acolo prin Cuvînt și îți dai seama că din Lună izvorăște frigul și întunericul pus acolo tot prin Cuvînt. Îți amintești de eclipsa de soare și realizezi că atunci se formează o sferă perfectă.

Apoi cum Adam și Eva au fost creați în ziua a 6 și cum pentru asta nu au fost necesari 1000 de ani pînă la ziua a 7-a, rezultă că fiecare zi de atunci avea aceiași durată ca zilele de azi adică 24 de ore omenești.

Dacă mergi pe șirul biblic al anilor vei constata că de la Facerea lumii au trecut 7500 de ani și ceva, nu știu exact, dar se poate afla, iar de la Hristos 5500 de ani.

Ce mai vrei ca să crezi că:
Citat:
''Soarele și Luna sunt semisferice iar pămîntul (și mările) e plat''.

Last edited by Trimisul; 13.04.2016 at 18:53:19.
Reply With Quote