Bună. Mă bucur să știu că mai e cineva în situația asta pe aici. Petronius, să știi că nu ești singurul într-o astfel de situație deoarece, mai există (cel puțin) o persoană care e exact în aceeași situație: are 27 de ani și e virgină. Și acea persoană sunt eu.
Mai mult, și eu am avut ocazia unor relații trupești dar dorința de a avea parte de o persoană care e capabilă și de dragoste (nu doar de plăcere pur trupească) m-a împins să refuz acele relații. Acum și eu caut o persoană (fată) potrivită pentru o relație bazată pe dragoste (și, bineînțeles, o relație care să ducă către o cununie). Este foarte greu de găsit ceva bun, mai ales că nu scrie pe fruntea nici unei fete "Sunt fată de casă, caut băiat virgin care să mă i-a de nevastă și să își întemeieze o familie alături de mine". Ori, din păcate, fete (dar și băieți deopotrivă) care caută doar plăcere trupească se găsesc foarte ușor. Probabil așa se distruge valoarea familiei.
Prin acest mesaj al meu sper să găsești ca răspuns că nu ești singurul și că mai sunt și alte persoane (eu sunt sigur că sunt mai multe și că sunt, cu siguranță, și fete) doar că nu le cunoaștem noi.
Dacă vrei să schimbăm păreri, să vorbim, putem, lasă-mi mesaj în privat.
|