View Single Post
Vechi 05.05.2016, 01:59:47
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Ce intelegi prin "ne scandalizam"?

*
Problema nu mi se pare ca ar fi semnele de intrebare ale unora, ci mai degraba nenumaratele intrebari fara raspuns ale multora. Sau neputinta oamenilor, a foarte multor oameni, in ciuda faptului ca avem destule raspunsuri.

*
Spui ca a inviat Hristos?
Ei bine, asta ar trebui sa ne faca mai retinuti cand folosim pe "oricum". Tocmai invierea Domnului e motivul pentru care "oricum" si altele asemenea s-ar cuveni sa apara mai rar in viata noastra.

Adevarat a inviat!

Pe "oricum"l-am folosit ca sinonim al frazei"in tot cazul"!
în tot cazul = sau în orice caz, în orice împrejurări, orice s-ar întâmpla, oricum.

Nu-i motiv de suparare,daca nu ai inteles la ce am facut referire iti scriu pe privat.
Toti am avut o perioada mai tensionata ,cu postul,cu indatoririle la biserica plus indatoririle civice si de familie,acolo unde este cazul.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote