Subiect: Postul negru
View Single Post
Vechi 12.05.2016, 21:40:25
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Postul in Biserica se face numai impreuna cu rugaciunea, altfel e regim. Pe de alta parte exista tratamente cu ajutorul alimentatiei, chiar si doctorii le folosesc. In SUA am citit despre un doctor care vindeca aproape orice boala doar prin alimentatie (inclusiv produse animale). Chiar si peritonita o descria tratata asa, sau cancerul.
Stiu de mult povestea cu un preot venit din Rep. Moldova, care la 65 de ani a aflat ca trebuie sa ii fie amputate ambele picioare din cauza tromboflebitei. A citit intr-o carte despre beneficiile curei cu cruditati si seminte si a tinut-o pana a murit, la 100 de ani. Pe langa faptul ca s-a vindecat de tromboflebita, dupa cativa ani i s-a innegrit parul si a fost in vigoare pana la 100 de ani.
Un alt tratament este cura bazata in principal pe fructe, dar pe o perioada determinata, pentru ca e posibil ca zaharurile sa afecteze pancreasul. Steve Jobs era adeptul postului negru si a dietei cu fructe (numele Apple vine de aici), a facut cancer la pancreas (nu stiu daca are vreo legatura cu dieta lui), deci trebuie intrbat mai intai medicul si facute analize.
Reply With Quote