Subiect: Postul negru
View Single Post
Vechi 16.05.2016, 02:06:45
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Desi ai inteles perfect mesajul, intorci cuvintele spre un alt inteles cu totul "deshart" impins de un duh... orgolios(nu te poti opune sa nu iasa in evidenta), care tinde sa devina lider, intre celelalte mai virtuoase care te anima, intrucat am mai sesizat asta si la alte mesaje. Pacat.
Bineinteles ca am inteles (nu stiu daca perfect) mesajul. Mai ales ca inaintea propozitiei comentate de mine, Cristian a scris o alta foarte limpede si, cred eu, incontestabila.
Dar am vrut sa ma joc nitel cu formularea din urma, deh! Am eu o iritare mai veche fata de anumite intelesuri care se tot poarta prin zona asta. Intelesuri de care, in mod evident, e plin topicul asta.
Si nu, nu cred ca-i vorba de orgoliu, ci de iritarea pe care mi-o provoaca interpretarea simplista a unor lucruri care au cu totul alta noima decat crede multa lume...

Cristian pune problema asa cum as zice si eu, asa cum dealtfel cred si ma straduiesc sa fac (fara prea mari ispravi) eu insumi.
Raspunsul meu, daca vrei sa accepti, e o asociere la formularea aceea, strict la ea - nu la mesajul lui Cristian. Pe acesta il aplaud, ca de obicei.
Reply With Quote