Subiect: Postul negru
View Single Post
Vechi 16.05.2016, 22:55:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Uite la astea m-am referit. De ce nu cititi si voi mesajele? Numai pe ale mele le disecati. Ce post tineti voi cand faceti mereu oamenii praf, fara a intelege mesajele. (ma refer la AlinB).
Pai faci o fapta buna daca ii arati unuia cand si unde greseste, nu daca il lasi in confuzia lui.

Citat:
"Practic, nu vă mai gîndiți deloc să faceți păcate și să mîncați bucate spurcate ci scoateți afară și fugiți de orice gînd și orice părere și orice ispită care vă îndeamnă la grijile deșarte, la părerile disperante ale lumii păgîne care se vrea stăpînă.

Păi nu e mai simplu să nu-ți mai pese de dorul și de dorința de păcate amestecate cu bucate? Nu e mai simplu să nu bagi nimic păcătos în gură, în ochi, să nu mai faci striptis cu gurița și cu limba hulind și blestemînd și înjurînd spre urechile altora?

Țineți toți post negru non-stop și veți vedea că nu pățiți nimic, țineți post la păcate și la bucate amestecate cu spurcăciuni, la cărnărie, la mîncare lumească (Trimisul)

Dar daca analizam un pic ajungem la concluzia ca de fapt noi mancand nu facem decat sa bagam otrava in organism pe care o curatam cu ... postul (Caminaris)"

Nu eu am scris asta!!!! De ce ma invinovatiti pe mine de ele si spuneti ca tot eu ma contrazic?
Pai da, pentru ca in loc sa faci referire la ce spune Biserica te legi de cutare sau cutare chestie scrisa de cineva care ori o aiureala (daca nu o inventezi tu de-a dreptul) ori un adevar referitor la o situatie particulara.

Citat:
Pentru AlinB - nu stiu cine se indoapa si satura cu fasole si naut si ce mai scrii tu acolo? Ce stii tu ce mananca lumeasi cat si cum le suporta.

De unde stii tu cat posteste fiecare?
Cine te-a pus sa judeci pe altii?
Sa scriem aici lista cu ce postim si ce manancam?
Pai nu stiu, dar pot sa citesc printre randuri cum e Postul la tine.

Mai un paharel de lapte, un pestisor cand nu e dezlegare, din toate cate putin, gresesc?

Citat:
In rest scrii numai prostii.
Am incheiat discutia pe acest fir.
Mergeti la preoti si cititi si aflati cum este bine.
Pai tu la ce preoti ai mers cand ai ajuns la concluzia ca Postul mare nu trebuie tinut sau ca e facultativ?
Ca asta se tot intelege din "apologetica" ta.

Daca gresesc, spune ca nu e asa.