View Single Post
Vechi 22.02.2008, 10:15:23
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

Pentru a ne da seama daca santem pe cale ,trebuie sa facem ce spune Hristos :
Cine vrea sa fie primul sa fie ultimul si sluga a tuturor .
(sluga , cuvantul nu place oamenilor) .

Adica sa fii saritor , sa-i servesti pe altii , sa fie ultimul care se aseaza la masa , sa dai intaietate in orice imprejurare ,sa-l lasi pe altul sa vorbeasca inaintea ta ,sa te faci ca nu vezi cand cineva te ia in ras ,sa acoperi greseala altuia(gresala care care duce la vrajba ,neintelegere , razbunare, orice suferinta ) ca si Dumnezeu sa te acopere pe tine , sa-i multumesti necontenit lui Dumnezeu pentru toate.
Si lista poate continua la infinit .

Sa -i consideri pe altii (cel putin) cu nimic mai prejos decat tine . Si eu m-am gandit , acest lucru este imposibil, nu se poate . Dar nu-i adevarat , e Duhul Sfant care lucreaza care te face sa vezi lumea cu alti ochi ,fie chiar si pentru cateva secunde ,pentru inceput ! O lume de frati , ce frumos ar fi !!!!!!!!!!!

Dac am face macar o scurta "pauza ", sa ne gandim ca avem ceva comun , enoooorm de mult ne leaga ,este chipul lui Dumnezeu , santem toti oameni .
Deci cum sa-l asupresc pe cel asemenea mie ? De nepriceput !

Sa indrepti unde se poate , unde nu , sa taci .
Caci daca omul are urechile " astupate "degeaba-i vorbesti , stim cu totii sau, cu siguranta , eu . Ii vine si lui chemarea . Rabdare , rabdare , rabdare !
Fiecare primeste sansa lui in viata .

Deci daca am inceput macar sa tac , sa nu raspund la provocari ieftine, sa ma stapanesc in orice situatie , sa nu-i doresc raul nimanui , inseamna ca am facut deja un pas ....!

Greuuuuuuuuu, greu de tot . Dar nu imposibil .
Despre gradul de sfintenie ,sa-i intrebam pe sfinti ,sau sa luam seama cum traiesc !
Iertare ca v-am rapit timpul!
Reply With Quote