View Single Post
Vechi 22.02.2008, 11:01:02
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

imi pare rau ca a plecat, ca doar eu cu el am vorbit, poate iar am greshit.... dar ce trebuia sa fac? sa zic shi eu cum credea el? Vai ce buni is catolicii shi vai ce socru bun shi minunat ai ca e catolic, shi vai de mine ce prieteni catolici shi buni ai, shi vai ca shi budishtii sunt buni, of Doamne, cum s-a piardut inca un ortodocs, omenos de al tau, shi poate din cauza mea ca par a marturisi un adevar.... poi l-am distrus ca din cauza mea a plecat ca i-am retezat pe catolici shi i-am facut lupi in haine de clawn, poi sigur ca nu e drept, ca mai au un rend de haine pe ei, din alea de tartori, intre spinarea burtzii de lupi shi hainele de clown, fireshte, deci iarta-ma ca n-am marturisit bine, of Doamne, shi ma iarta Mircea Draga pentru lungile mele monologuri shi ieshiri in decor, ca asha este precum spui noi monologam, dar n-ai shtiut ca unul din aia pentru care te dai tu in foc shi te nemultzumeshti de noi sunt dihori ca pe langa o baba surda shi urata rau shi plina de venin shi de halucinatzii care merge la Biserica lui Hristos, sau o tziganca care cersheste in fatza la Biserica lui Hristos, aia pe care ii aperi dumneata sunt dihori mai, ca doar n-a vorbit prostii marii noshtrii parintzi ai neamului, shi aia nu din natzionalism ne apara mai, ci ca ei shtiau cate cepe degerate fac altzii pe care dumneata ai impresia ca-i cunoshti, poi pe ei ii cunoshti shi poate sunt shi buni precum marturiseshti, dar unde se strang ei shi ce te invatza shi cine ei mana pe ei, poi feri Doamne de asha prieteni, auzi acolo, poi da ai zis bine ca painea lui Dumnezeu ca nu sunt painea lui dumneze ci se prefac mai, Ca Painea lui Dumnezeu o mai gaseshti doar in ortodocsie, shi iata ca shi acolo tot mai rar..... Deci Mircea iata ca imi cer iertare ca tzi-am dat motiv de plecare.... ???:(:dozingoff:
Reply With Quote