Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Citat:
În prealabil postat de vsovi
o vai, sarmanul a salvit pe Hristos in Biserica satanei, shi iata satana in lumina cum cata sa-l piarda ca de ce ii lucra in Biserica lor...
ei vezi asha se arata satanele shi ma mir ca au ishit pe pelicula.... in cer se arata ca fiind Dumnezeu, dar nu sunt Dumnezeu luminile alea, e satana mai oameni buni, ca in cea mai mare lumina se arata ca noi sa ne inchipuim ca suntem vrednici shi e Dumnezeu, dar e satana lumina aia.... deci nu va inshelatzi mai oameni buni.... eu asha vad mai, ca E sf Maximovici facand slujma in biserica catolica shi vrea sa-l lumineze satana, ca shi cum ar fi Dumnezeu
|
In privinata luminii te-nteleg sa fii sceptic..DAr despre Biserica catolica de unde vezi tu?
|
poi doar la ei se slujeshte asha cu feciori cu rochitze albe trase peste... de acolo vad.... shi la ei nu este iconostas shi nici altar, ci doar masa, shi vezi parca ar spurca sfanta masa.... Deci vezi cat de tare s-a luptat cu sfantul? El bine a facut, ca s-a milostivit de toata lumea care e nenorocita, ca shi noi dealtfel, dar vezi cum venea satana sa-l incurce shi sa se inscauneze el..... mie asha imi pare.... poate ma inshel ca doar nu sunt sigur ca n-am fost prezent, dar mie asha imi pare, ca e satana in cea mai mare lumina, cautand sa se inscauneze in cele ale lui Hristos... ca sa fie el ascultat shi nu Domnul Dumnezeu shi trimishii shi unshii lui.... asha vad.