Citat:
În prealabil postat de mariaalexandra
... Mi-a spus, si il citez, ca: "De ce sa merg la spovedit daca o sa repet aceleasi pacate...?". Plus ca mi-am dat seama ca nu si-a marturisit toate pacatele si a avut o spovedanie incompleta....
Sper sa ma puteti ajuta. M-ar ajuta sa stiu si experienta voastra, pe langa sfaturi.
Doamne ajuta!
Maria-Alexandra
|
Nu te ajuta cu nimic, ci te deviaza, experienta altor pacatosi. Din experienta proprie pot sa-ti spun: compromisul compromite!
Cauta-L pe Hristos pentru a afla Calea.
Citatul lui pe care l-ai mentionat demonstreaza ca nu are de gand sa se schimbe, ci sa te obisnuiesti cu el asa cum este acum(apoi va aluneca, cu tine cu tot, mai jos decat banuiesti), iar tu esti in pericol sa te obisnuiesti asa cum vrea el, considerand (cu totul fals) ca este datoria ta morala sa-l ajuti cu toate ca el nu vrea. Te pacaleste necuratul pana ramai pacalita si tu. Daca veti avea copii, ce exemple de parinti vor avea ei?
Nici Hristos n-a ajutat pe nimeni impotriva vointei respectivului, asa ca salveaza-te pana poti, adica acum. El niciodata nu va dori virtutea scaldandu-se in murdarie. El nu e om bun(asa cum esti tu, observatia mea), tu vrei sa-l vezi bun. Nimeni nu vede realitatea asa cum este ea, ci asa cum este el insusi.
Am mai spus-o si altcuiva aici, daca-l lasi, el se va schimba urmandu-te(altfel sa nu-l accepti), sau te va pierde si pe tine si pe sine. Nu mai pierde vremea!
Doamne ajuta-ti!