Citat:
În prealabil postat de Carina Laura
Nu inteleg ce vi se pare exagerat in a oferi o felicitare in care in log de banalul La multi ani si va dorim una sau alta, e scrisa o poezie frumoasa sau o urare mai speciala...
|
Cred ca e foarte frumos ceea ce v-ati propus si daca acea maica preoteasa a generat asemenea initiativa din partea comunitatii, inseamna ca e o femeie inzestrata si care se daruieste pe sine. Spunea un preot ca in spatele fiecarui preot bun, sta o preoteasa si mai buna, care stie cu discretie sa-i creeze sotului cadrul perfect pentru a fi inima parohiei.
Uite un blog pe tema asta, poate gasiti vreun citat.
https://femeiaortodoxa.wordpress.com...cea-preotesei/
Iar daca nu gasiti un citat anume despre preotese, puteti lua o caracteristica a dansei, pentru care o indragiti in mod special si sa gasiti o sfanta care are aceeasi calitate si sa scrieti un text in care prin comparatie cu sfanta respectiva, s-o complimentati pe draga voastra doamna preoteasa.
Nu stiu de ce imi vine in minte asta, dar cred ca ii puteti scrie acele vprbe frumoase pe o felicitare facuta din materiale naturale, cum ar fi ceva cu lavanda, cu panglica mov pal si hartie presata, de culoarea untului.
Hmmm, eu ador sa fac daruri personalizate, iar parintele meu se bucura ca un copil cand ii pregatesc ceva bun, din cele care stiu ca-i plac.
E frumos sa daruiesti, mai ales acelora de la care primesti mereu daruri de suflet.
Sau, daca preotul si preoteasa se serbeaza deodata, puteti cauta ceva "de cuplu", cum ar fi un serviciu de ceai pentru doi, insotit de o cutie cu ciocolata eleganta si o felicitare cu un text in care sa-i comparati cu personalitati din sfera ortodoxa, care credeti ca le seamana.
Important este sa va bucurati cu totii si sa va ganditi si la mine cand serviti tortul.
La multi ani celor care va indruma !