View Single Post
Vechi 26.05.2016, 21:12:01
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de altulunul Vezi mesajul
Pai n-ati inteles ca asta reprezinta erezie?
Nu știu, dar dacă tu pretinzi că cele scrise în Evanghelii ar reprezenta erezie, te sfătuiesc să te orientezi către mahomedanism, că și ei gândesc cam tot așa.

Citat:
Nu i-a mustrat Apostolul Pavel pe cei din vremea lui care ziceau ca unii sunt ai lui Pavel si altii ai lui Petru?
Cred că n-ai înțeles tu bine. De altfel, nici nu mă miră. Citește și versetele următoare, ca să înțelegi că era o controversă despre în al cui nume erau botezați creștinii. După aceea, când vei avea probe că vreun catolic a fost botezat în numele papei, te așteptăm cu interes.

Citat:
Pe de alta parte ce suflet trebuie sa ai, ca sa nu zic minte, sa pretinzi ca importanta Apostolului Petru s-a transmis ereditar tuturor care s-au urcat pe scaunul eopiscopal de la Roma?
Nu se vede ce nebunii se vehiculeaza?!
Cam așa vorbesc și protestanții atunci când neagă succesiunea apostolică.

Acuma, ar trebui să te hotărăști: musulman sau protestant ? Că, de ortodox, nici vorbă.....
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote