Citat:
În prealabil postat de vsovi
Cum se vede ca citeshte din Cuvantul lui Dumnezeu, mai poate fi Lumina intzelepciunii lui Hristos care straluceshte, in timp ce citeshte ca respectivul este foarte invatzat, ca asha spune Hristos, sfintzii shi intzeleptzii vor stralucii ca soarele in ziua aceea, dar e curios cum lumina respectivei intzelepciuni a fost prinsa pe pelicula, deci daca e asha, inseamna ca intzelepciunea lui Hristos capata lumina, shi asha cum s-a aratat lumina intzelepciunii sale in sfintzi asha o fi shi in imagine, deci in final tind sa cred ca despre asta e vorba...
lumina intzelepciunii lui Hristos in care shi din care citeshte din Evanghelie, dar e mare mirare cum este prinsa pe pelicula.... mirare mare.
|
dar daca este intr-o biserica catolica, atunci poate fi shi satana, care se opune, ca daca nu se vedea ci apare doar in poza, inseamna ca e lupta nevazuta, ca doar nu crezi ca o fi fost fericit ala rau ca vine cel bun sa-i predice in biserica lor, deci iarshi tind sa cred ca e satana, ca el parca se fereshte de ceva, deci iata ca am ajuns la indoiala, ca nu shtim ce este,
poate ca este diavolul ca diavolul shtia ca se va prinde in fotografie shi se va inscauna prin asta, Hristos n-a ascuns minunile sale de ochii oamenilor.... iar cand le-a ascuns era pentru smerenie, dar aici nu poate fi vorba de smerenie, shi nici de slava, ci de minune spurcata ca sa se inscauneze satana... ca doar fiind viclean va da certitudine prin minunea ce apare din poza.... poi ce ar fi sa ne apucam shi sa pozam pe totzi monahii sa vedem lumina? poi vezi, de la satana este, ca doar in imapartzia cerurilor vor stralucii sfintzii ca soarele, iar aici pe pamant, doar fatza, iar fatza sfantului straluceshte dar nevazut de nimeni, in fotografiile de mai sus...:)
concluzie riscanta, dar tind sa cred ca e satana lumina aia cu atat mai mult cu cat e vorba de o catedrala catolica, satana ce cauta sa-l inshele, daca nu pe el, atunci pe noi, prroz-stii.... fireshte