Va multumesc mult!
Va multumesc mult din suflet, domnule Mihnea!
Asa este.
Va multumesc pentru aceste incurajari.
Bineinteles, nu uit cand cineva incearca sa ma ,,laude", ca acest har e de la Bunul Dumnezeu si ca Lui ii sunt toate meritele pentru acest har al meu si nu evit sa-L laud cand vorbesc cu cineva si imi spune despre talentul de-a canta.
Nu m-am exprimat talentul ,,meu" pentru ca nu este al meu.
Totul este ... numai al Sau.
Este vorba ca eu mai cant si muzica de iubire, de sentimente, omeneasca, nu numai la strana la Biserica.
cum canta spre ex. Aurelian Andreescu, Luis Miguel, Marcel Pavel, Celine Dion, Michael Buble sau multi altii de acest gen.
La acest lucru ma refeream, daca fac gresit ca atata timp cat nu incurajez desfranare si indracirem, fac un lucru care sa-L supere pe Dumnezeu.
Va rog: Nu ma judecati prea tare.
Stiu ca acesta e un instrument pentru care eu trebuie sa-mi bucur fratii pamanteni cu care m-a lasat Bunul Dumnezeu si mai ales pe EL sa-L bucur, punandu-l in valoare.
Insa mie imi place, recunosc, sa cant si muzica de dragoste, ,,lumeasca" cum s-ar spune.
Adica. Muzica de iubire intre fata si baiat (fara conotatie sexuala), de joc la o nunta si asa mai departe.
Stiu foarte bine, ca eu nu sunt in competitie cu nimeni muzical, ci, la fel ca si mine, ceilalti frati au primit talent tot de la Bunul Dumnezeu cat a considerat El si le-a dat cat a considerat El.
Sunt tare bucuros si pentru mine cand vad ca ma aplauda lumea, e o mare, mare bucurie, insa atat de mare bucurie incat nu vreau si nu pot sa ma mandresc, pentru ca stiu ca acei oameni au primit niste stari prin muzica pe care am incercat s-o interpretez. Dar meritul, Tot Creatorul il are.
Si toate Lui i se cuvin.
Va multumesc pentru raspuns.
Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Last edited by Alessanderonline; 27.05.2016 at 20:00:17.
|