View Single Post
Vechi 31.05.2016, 21:02:11
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Inseamna ca nu ai inteles ce am scris pana acum in toate mesajele mele despre evolutionism. Sau nu au cititi niciodata decat surse evolutioniste, nu ai fost curios sa vezi ce arguemnte aduc sursele ce critica evolutionismul.
Aceasta este principala critica adusa evolutionismului. Mutatiile genomiale duc la moartea individului, nu la transformarea in alta specie. De aceea doar mutatiile genice pot exista si pot fi si benefice. Deja mutatiile cromozomiale duc la imbolnavire. Daca torni apa dintr-o data in cana e acelasi rezultat ca atunci cand o torni picatura cu picatura. Genetica de azi arata ca evolutia e imposibila, cel putin la animale. Pot sa fie si milioane de ani.
De ce ar fi mutatiile numai rele? Din cate stiu eu, genetica nu zice ca toate mutatiile sunt rele.

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Daca aveai rabdare un minut sa cauti pe google, vedeai cand a aparut rasismul: https://ro.wikipedia.org/wiki/Rasism
Sclavagismul nu e acelasi lucru. Sclavi erau si albi, desi stapanii erau tot albi. De altfel teorile astea cu rasele apar in cadrul evolutionismului. Iar prima carte despre evolutionism apare in 1750.
Nu vad o sursa pentru acele afirmatii, dar ma rog. Acolo zic de "rasismul modern". N-am negat niciodata ca unii au folosit teoria evolutiei in scopuri rele, dar chestia cu rasismul pe acest fir a venit de la faptul ca Igor a inceput sa zica ca nu exista rasism inainte de 1859, ceea ce este complet gresit.

Deci inca o data, este evident ca rasismul nu isi are radacinile in teoria evolutiei.

Si mai intreb o data: ce legatura are modul in care a fost folosita o idee cu valoarea ei de adevar?