din PACATE EU STIU DOAR FRANCEZA ,DAR VAZIND TITLUTILE CRED CA E VB DE INFILTRAREA MASONERIEI IN BISERICA CATOLICA DIN AMERICA . NIMIC NOU SUB SOARE! CACI NOI AFLAM DIN CARTEA LUI iOAN iANOLIDE -Intoarcerea la Hristos ,din dialogul lui R.WRUMBRANT cu un evreu talmudist in puscarie, ca masonii vor sa seinstaleze ca mari pontifi ,din rindul evreilor talmudisti,extremisti ,si sa conduca lumea.Noi nu trebuie sa fim indiferenti la semnalele pe care Dumnezeu ni le trimite si dupa un timp ,adica dovezi,prin caile numai de EL stiute ,precum si aceasta carte ,scrisa in conditii miraculoase ,mai bine zis scapata de sub miinile comunistilor in mod miraculos ,prin voia LUI.Asa ca eu ,tinind cont de aceasta veste,sint f.f.CIRCUMSPECTA cind aud de tratate precum cel de la RAVENNA ,incheiate cu catolicii ,ca evreii prin catolicism voer sa domine lumea.Consider ca ierarhi nostri ecumenisti ar trebui sa tina cont de ORICE SEMNAL TRIMIS DE DUMNEZEU!,chiar si printr-o carte scrisa in conditii grele ,de urmarire a autorului de catre securitate .Dumnezeu sa-i lumineze pe ecumenistii romini ortodocsi ,pina nu e prea tirziu pt .salvarea Ortodoxiei romane.!
|