View Single Post
Vechi 01.06.2016, 15:16:24
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu am comentat acel articol, tu intelegand gresit ca ar fi spus calugarii despre Putin ca e un izvor de har. E adevarat, daca se citeste titlul fara atentie se poate intelege gresit. Aasadar, nu au spus calugarii asa ceva.
....Într-o mare măsură, sunteČ›i o sursă de bunăstare Č™i de har".
Intr-adevar, Catalin, acestea sunt cuvintele lui Putin, conform articolului. Imi cer scuze pentru neatentie - citisem mai multe articole invecinate si, sub influenta atmosferei de propaganda din ele, am precizat inexact autorul afirmatiei respective. Multumesc pentru atentionare!

Iar intrebarile mele raman.
Si mentionez ca sunt mahnit de modul in care astazi totul e impregnat cu politichie. Totul, pana si Sinodul...
Ma asteptam ca Athosul sa ramana, ca un ultim bastion, ceva mai rezervat fata de cele lumesti. Desi nu sunt adeptul unei rupturi transante intre Biserica si lume, desi nu vad o prapastie intre monahi si popor (noi romanii nu am avut niodata pustnici rupti de norod), ma asteptam la o delimitare mai clara intre Staret si Presedinte, de pilda... Cooperare, da, dar nu balmajire de interese...