View Single Post
Vechi 01.06.2016, 16:20:23
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Pentru că creștinii, când își mărturiseau păcatele unii altora, fiind un lucru public care avea loc în timpul Sfintei Liturghii unde avea acces oricine orice om, erau mulți oameni de rea credință și rea intenție, care mergeau apoi și pârau, spuneau păcatele care le auzeau rostindu-se unii altora, defăimau, înfloreau, mințeau, mărturii mincinoase adesea, și creștinii erau arestați, bătuți sau uciși, căci păcatul chiar era real, unii creștini foarte săraci, chiar furau o pâine sau altceva pentru copii lor.
Daca pacatul era real si oamenii chiar furasera, nu era suficienta marturisirea, ei trebuiau sa si restituie bunurile furate.
Esti sigur ca erau ucisi pentru... o paine?
Citat:
Da, diaconii și diaconițele aveau și misiunea de a fi un fel de... polițiști prin Biserică
Eu le-as fi cerut sa-i supravegheze cu atentie pe crestinii aia mai hotomani
Citat:
Până la Sfintele Sinoade Ecumenice 1 și 2, deci anii 325 și 381, și alte Sfinte Sinoade locale, când se dau Sfinte Canoane și se hotărăște că e prea periculos pentru creștini să-și spună păcatele în fața sutelor de oameni, printre care nu toți doreau mântuirea și îndumnezeirea, ci erau și trimiși sau de alte interese.
Și s-a hotărât ca creștinii să-și mărturisească păcatele numai preotului
Esti sigur ca asa ceva s-a intamplat?
Pentru ca eu cred ca orice Sinod care incalca Scripturile si hotaraste ceva impotriva Scrierilor Sfintilor Apostoli este un Sinod Talharesc.
Reply With Quote