Este în logica faptelor ca Putin să se așeze în fruntea tuturor celor care urăsc, pe bună dreătate, NWO. Totuși...ideea că el ar fi un soi de salvator a valorilor tradiționale este de tot rîsul; sună a pseudomesianism pentru retarzi. Păi, dacă stăm să privim, rasa umană chiar este retardă, la nivel de masse: sîntem, îți amintesc, într-un popor, care odată ce s-a văzut/crezut liber, și-a distrus economia, mediul, și omorît copiii, adică practic sîntem un sinucigaș colectiv, din pură prostie și lipsă de Dumnezeu. Sau handilăii de francezi, care pe vremea loviturii de stat a viermilor lui Weishaupt și-au desecrat mormintele proprrilor regi, distrus monumente și nimicit proprii sacerdoți și scientiști. Așa că da, omenirea e ceva între tubifex parazitați și porci posedați. Da, merge la retardul provest că euroamerica ne vrea întotdeauna binele, și la retardul proest că Putin apără ortodoxia și salvează familia. Te surprinde? Idioții frumoși ca latrina și liberi ca maggots au făcut exact ce li s-a dictat, în criza post-Colectiv, haștagul ei de treabă. De pildă, au aruncat cu pietre în biserici.
Sau poate crezi că "ăia" iubesc mult de tot orice este gîndire diferită de mizeria lor ideologică? da, "aceia" sînt perfect capabili de așa ceva. adică, scuză-mă, vorbim de șefii pe linie ocultă a lepădăturilor care au provocat măcelul din '89 și au adus panică, jaf și dezordini multe luni după aceea, culminînd cu mineriadele. Ioan Cezar are dreptate: unii stareți, episcopi, etc., se cred probabil pe vremea lui Justinian, să tragă sforile în Bizanț. Au cam uitat Cine a zis "Împărăția Mea nu este din lumea aceasta". Vor un nou cezaropapism rusocentric? Gîndind la rece, poate fi mult mai bun pe termen scurt și mediu decît anti-viața NWO, dar noi ca romîni trebuie să ne amintim mereu ce înseamnă ocupația "aliată" cu Rusia: trădare, măcel, durere, închisori, moarte.
|