Citat:
În prealabil postat de veilur
Citat:
În prealabil postat de oni91
Preotul abia are timp cateva minute si e bine daca ai noroc sa nu fie ceilalti oameni la 2 pasi de tine ingramaditi intr-o bisericuta mica, care sa mai si auda tot ce zici...jenant:|.
|
Daca sunteti din Bucuresti si va spovediti intr-o bisericuta mica de va aud cei de langa voi, va recomand sa veniti la biserica Sf. Mare Mucenic MERCURIE, langa statia de metrou Titan, este mare si incapatoare, iar la spovedanie oamenii nu stau apropiati de preot si individ, pentru ca este destul loc. Eu doar v-am spus daca vreti sa veniti, ca in rest depinde voi. Preotul este intelegator cu orice fel de pacate, dar fara sa le mai repetam! :D
|
Intru totul asa este. La aceasta Biserica merg si eu si aici ma spovedesc, avandu-l ca Duhovnic pe Parintele Paul Lepadatu si intradevar la Sfanta Spovedanie atmosfera este deosebita, Parintele Paul stand pe indelete si cu rabdare pentru fiecare ce vine sa se spovedeasca. Nu se pune problema ca sa mai auda cineva cele spovedite. Este o Biserica noua , foarte mare si incapatoare . Va invit pentru cei ce doresc sa veniti Duminica la Sf. Liturghie si nu numai. Putem chiar sa ne intalnim , pentru cei ce doresc acest lucru.