Mada,
Știu pe cineva care abia după 16 ani a reușit să aibă copii. Între timp a înfiat un copil, poate de aceea a trecut atîta vreme pînă la succes.
Cel mai probabil corpul tău nu poate susține o sarcină pînă la capăt din cauza unor probleme de sănătate. Atunci trebuie să vindeci bolile pe care le ai și apoi să încerci din nou să procreezi.
Probabil că te rogi pentru a avea copii, dar uneori rugăciunea nu e suficientă. Mai este o metodă care poate fi pusă în aplicare în paralel, pentru ca organismul tău să se purifice și pentru ca bolile să fie vindecate. Este vorba de postul negru.
Știu cazuri, relatate în cărți, ale unor femei cu afecțiuni grave, care nu ar fi crezut că vor putea fi vindecate, d-apoi să rămînă însărcinate. Și uite că acum au copii, datorită postului negru. Au pus puțină voință și Dumnezeu le-a tratat.
Deci interesează-te, citește, caută informații pe această temă și propune-i soțului să faceți o pauză la mîncare de 10 zile, amîndoi, timp în care să beți numai apă. Fără relații sexuale în acest timp. Apoi după cîteva zile de la realimentare... spor la treabă!
|