Răzvane, serios, sunt foarte receptiv la știință, la evoluție, asteroid, dinozauri, big bang, le studiez, vreau să văd ce spune știința, ce argumente și gândiri aduce.
Montează dovezile științifice sau adu-le pe cele care spui că sunt montate deja. Dar cu blândețe, răbdare și bun simț. Fără să te enervezi, chiar dacă se enervează alții. Construiește logic, rațional, cu atenție. Cum vrei, dar să se înțeleagă cât mai bine.
Fi scurt și la obiect. Concis. Concret. Spui:
1. Asta și asta, fiindcă e de la asta.
2. Asta și asta, că prin 1, vine asta.
3. Din 1 vine și asta, că dacă n-ar fi 2, nu am avea 3, care confirmă 1 și 2. Sau astfel. Bine? Te rog.
Dacă ai argumente în favoarea evoluției, adu-le. Explică-le cum le-ai înțeles tu. Preferabil cât mai simplu, chiar dacă scri un picuț mai mult, citesc cu interes.
Dar te rog înainte, demontează argumentele ce le-am adus eu mai sus și în acest topic.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Last edited by Igor_Paslusnik; 07.06.2016 at 15:00:39.
|