View Single Post
Vechi 07.06.2016, 20:18:34
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Ce legătură are? :) Acea abilitate a ta nu există, fiindcă evoluția n-a fost și nu va fi dovedită științific. Fă-ți alte abilități și orientează-le spre lucruri mai serioase.

Eu am afirmat ce sunt "fosilele": calcar, calciu, sunt bucăți și fragmente calcificate, la fel cum există și munți de calcar, acea rocă de culoare deschisă, sfărâmicioasă (din care firesc, se pot sculpta diverse opere de artă :) nu?), nu există materie organică și nu există adn în acele "fosile". Și da, asta-i dovedit științific. Caută pe net, că n-am dispoziție să caut. Dacă ar exista material genetic, s-ar putea clona dinozauri din acel ADN, că tehnologia genetică necesară clonării există.

Iar "fosilele" cu material genetic, adică oasele adevărate, care n-au milioaaaane de ani :) întâmplător sunt oase de balenă, cașalot, hipopotam, elefant, rinocer, girafă, crocodil, etc., și acele oase nu se clonează, că din acele adn-uri, va veni animalul acelui os, logic. Dar care acea fosilă, a evoluaaaat până a ajuns animalul de azi: elefant, balenă, etc.

O cacealma, toată harababura evoluției. :) E crezută doar de cei care urăsc pe Dumnezeu și pe credincioși.

Sărăcuții și dragii de ei, ce răzvrătiți sunt contra iubirii lui Hristos.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 07.06.2016 at 20:20:42.