Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil
Mai Cataline, tu chiar vrei sa te faci de ras intru totul?
Smereste-te oleaca, omule si nu mai abuza de bunavointa...
|
Prefacutule, tu te faci de ras si imi spui mie. Tu iti etalezi mandria si imi spui tot mie. Tu abuzezi de bunavointa mea (de cateva zile si de cativa ani) si tot tu imi spui mie. Eu ti-am mai spus ca in mintea ta stramba totul se stramba si le vezi invers.
Esti ipocrit, pentru ca ti-am aratat pentru a nu stiu cata oara ca habar nu ai despre ce vorbesti si m-ai acuzat degeaba, ca un fariseu. Si, ca sa nu recunosti, treci tu la atac, ca doar atat te pricepi. NIciodata nu scrii nimic, e doar o filozofie de doi bani in toate mesajele tale. Pentru ca tu, in mandria ta, ai ajuns sa crezi ca e foarte interesant ce spui, ca esti un fel de geniu nestiut, un filozof nedescoperit inca (la fel cum am vazut, cu amuzament ca tu crezi ca esti om de stiinta si teolog).
Ti-am zis de atatea ori sa nu ma mai ataci din cauza ca nu am aceleasi conceptii cu ratacirile tale. Dar parca esti bolnav sau indracit, o faci de fiecare data. Opreste-te, sper ca ai inteles ca eu consider ca e gresit tot ce crezi tu, nu avem nici macar un limbaj comun. Inceteaza sa mai inventezi povesti si sa jignesti pe baza ratacirilor tale si a rautatii tale.