Mihai, frățioare, termină cu prostiile că ești mare. Poți mai mult, de ce nu-ți dai silința ? Te mulțumești cu primele prostioare ce-ți sunt șoptite în minte ? Hai cu Domnul, știu că poți mai mult, ai un potențial minunat, de care mă bucur mult.
Deci vorbind la modul cel mai serios :
Evoluția (și orice alternative la creștinism) a fost cerută la cel mai nivel politic, a fost, este și va fi susținută de mulți slujitori ai celui rău și de moștenitorii lor la nivelurile înalte și au fost, sunt și vor fi plătiți bani grei pentru ea. Sigur că nu pot renunța la ea.
Dar eu tot îmi doresc să văd un dinozaur clonat... să-l văd cum aleargă după lei și tigri, ca găina după râme... :)
Ce vizitat ar mai fi parcul ăla, așa-i ?
Și ce mare tâmpenie-i evoluția, cu dinozaurii ei cu tot.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Last edited by Igor_Paslusnik; 07.06.2016 at 21:20:27.
|