Da, Mihai, parcuri din-alea sunt multe, dar nu sunt dinozauri adevărați în nici unul.
Vreau dinozauri adevărați, clonați !
Să-i cloneze din materialul genetic, din adn-ul fosilelor ! O specie măcar...
Dar eu sunt ironic când cer așa ceva, fiindcă nu există material genetic, nu este ADN în nicio fosilă, fiindcă n-au existat dinozauri niciodată și nici evoluție.
Nu pot să cloneze dinozaurii ce nu există și n-au existat niciodată.
Nu ți-ai dat seama ? :) E defapt un argument contra evoluției. Nu vor reuși niciodată clonarea aceea, firesc.
Și eu nu-l idolatrizez pe profesorul Hovind și pe niciun om, doar îmi place cum dovedește științific, cu dovezi fizice, de laborator că nu există evoluție, e un biolog și antropolog bun și silitor.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Last edited by Igor_Paslusnik; 07.06.2016 at 21:47:08.
|