View Single Post
Vechi 07.06.2016, 23:02:25
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Mihai, nu sunt genetician, nu sunt om de știință, nu lucrez în laboratoarele cu aparatura de clonare. Și mă bucur tare pentru asta.

Sunt creștin și e tot ce mi-am dorit să fiu. Și tot ce îmi doresc. E atât de minunat să fi creștin, să intri în Sfânta Biserică, să participi la Sfânta Liturghie, e cea mai mare bucurie de pe pământ, ce am trăit-o vreodată.

Mi s-a dăruit gratis, să fiu printre cei mai de calitate oameni ce au trăit vreodată pe pământ. Trebuie doar să vreau și să aleg asta. Și vreau și aleg asta.
Și pentru toți oamenii e la fel.
Lucrez cu cele mai puternice energii, care-au existat și vor exista vreodată pe pământ și în univers, harul, virtuțiile, iubirea... Adică lucrează ele cu mine, eu mă străduiesc să le înțeleg, să le doresc, înmulțesc, dar vai că nu pot nimic, tot ele mă învață, tot ce am nevoie. Sunt fascinat și uimit, în fiecare zi de atât de multe...
Le descopăr, deși nu sunt ascunse, mă ascund eu de ele... E atât de minunat...

Ce mult ți-aș scrie... Dar nu găsesc cuvinte... Fi și tu creștin...

Iar tu, Cătăline, îți pierzi timpul... Dar sper să primești o vreme, cât mai curând, când nu-l vei mai pierde... Și eu la fel...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia