View Single Post
Vechi 07.06.2016, 23:14:39
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Mihai, nu sunt genetician, nu sunt om de știință, nu lucrez în laboratoarele cu aparatura de clonare. Și mă bucur tare pentru asta.

Sunt creștin și e tot ce mi-am dorit să fiu. Și tot ce îmi doresc. E atât de minunat să fi creștin, să intri în Sfânta Biserică, să participi la Sfânta Liturghie, e cea mai mare bucurie de pe pământ, ce am trăit-o vreodată.

Mi s-a dăruit gratis, să fiu printre cei mai de calitate oameni ce au trăit vreodată pe pământ. Trebuie doar să vreau și să aleg asta. Și vreau și aleg asta.
Și pentru toți oamenii e la fel.
Lucrez cu cele mai puternice energii, care-au existat și vor exista vreodată pe pământ și în univers, harul, virtuțiile, iubirea... Adică lucrează ele cu mine, eu mă străduiesc să le înțeleg, să le doresc, înmulțesc, dar vai că nu pot nimic, tot ele mă învață, tot ce am nevoie. Sunt fascinat și uimit, în fiecare zi de atât de multe...
Le descopăr, deși nu sunt ascunse, mă ascund eu de ele... E atât de minunat...

Ce mult ți-aș scrie... Dar nu găsesc cuvinte... Fi și tu creștin...

Iar tu, Cătăline, îți pierzi timpul... Dar sper să primești o vreme, cât mai curând, când nu-l vei mai pierde... Și eu la fel...
Oau. Folosești cannabis sau Psilocybe? Vreau și io, imediat ce e legală, trimite-mi un link de un' să cumpăr, nu fi bulangiu. Păi nu așa ai scris, că ești unul din cei mai deosebiți oameni, sau ceva de genul? Sfîntul Neurotrop, care din Iarbă sau Ciupercă purcede, ți-a descoperit asta.
Vreau și eu revelații sau relevări. Roagă-te lui Hovind &Harun pentru mine.