View Single Post
Vechi 07.06.2016, 23:47:59
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Deci, pe de o parte, ii avem pe Botos Remus Emilian, Catalin2 si Hovind, iar pe de cealalta parte pe cvasi-unanimitatea oamenilor de stiinta si a universitatilor de pe planeta.
Voi nu va deosebiti cu nimic de aceia care sustin ca pamantul este plat, ca avionul nu poate sa zboare etc.
Aceeasi tactica a adevarului in functie de numar si de izolare fata de cei care mai sustin asta. E folosita de cei ce nu au argumente sau nu le pot furniza. Nu stiu daca tie sau altuiva i-am scris de curand cat de fara sens e argumentatia asta, aratand doar o gandire fixa, fara orizont. Pe timpul lui Copernic sau Galilei era exact acelasi lucru, ei erau vazuti absurzi, toti filozofii si oamenii de stiinta spuneau ca soarele se invarte in jurul pamantului. Ei ii contraziceau pe toti oamenii de stiinta. Asta se intampla daca iti fixezi reper intr-o teorie perena. Inainte de Darwin era teoria lui Lamark, toti o sustineau, iar Darwin i-a contrazis pe toti.
Tu nu ai inteles ca nu doar eu nu sustin teoria evolutionista, ci toti ortodocsii de pe forum? Deci sunteti tu cu Cezar, iar pe de cealalta parte toti ortodocsii de pe forum. Cum suna asta? Pe Teodor nu-l pun la socoteala, el e transconfesional, are idei diferite fata de ortodoxie.
Dar toti ortodocsii si toata ortodoxia nu sustine asa ceva si e impotriva teoriei evolutioniste. Cu 2-3 exceptii, care sunt majoritatea in tari care nu sunt majoritar ortodoxe si eu apropae toti conceptii moderniste (sau stiliste, in trecut). Deci tu si Cezar, impotriva ortodoxiei.
Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Dar, nu va fie frica, dati inainte, ca rau propriu-zis nu faceti nimanui rau, decat voua insiva. Teoretic, ati putea sa le faceti rau si propriilor copii, indoctrinandu-i cu aceste aberatii, dar ceva imi spune ca niciunul dintre voi nu are copii si nici perspective serioase in acest sens. Pentru oamenii normali sunteti, in schimb, o buna sursa de amuzament.
Aici e o forma de fanatism, in cea mai pura forma. Tu esti atat de indocrinat de aceasta teorie ca ai ajuns sa crezi ca totul graviteaza in jurul ei. Ce se intampla daca se va ajunge sa se recunoasca (inevitabil) ca e o teorie gresita. Iesi in strada sa faci demonstratii sa nu ti-o ia? Nu mai mananci ca nu stii cum daca nu e teoria evolutionista?
Mai ilar e ca ateii iluministi au inventat (de fapt au luat-o din mituri antice) aceasta teorie ca sa o opuna crestinismului si tu (si altii) ai ajuns cel putin la fel de inversunat ca ei in a crede aceasta filozofie, desi esti si credincios.