Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil
Cataline, ia zi tu ce sa aleg:
a) sa iti zic cateva, asa ca intre baieti, fara perdea ca sa te multumesc la stima de sine?
b) sa te iau de manuta si sa revedem pasnic postarile de aici si apoi sa cugetam ce si cum?
c) sa iti explic usurel, ca la scoala, cum e cu evolutionismul si care e pozitia mea? A nu stiu cata oara....
d) sau sa te las in pace sa te manifesti, pana te linistesti.
Ia zi tu, cum ai vrea sa fac?
|
Trebuia sa alegi dinainte, nu acum, ceva ce ti-am spus de multe ori: nu te mai lega de mine, nu ma mai jigni si nu mai jigni nici pe altii. Pentru ca am reactionat la fel si cand altii au fost jigniti de tine sau de altii. De cand sunt pe forum eu aproape intotdeauna am avut o reactie cand cineva a fost jignit pe nedrept pe forum. Nu eu te pun sa ridici de fiecare data sabia. Pentru ca eu niciodata nu te-am atacat primul. Tu ai vrut ca eu sa fiu ca Igor sau Antonia si sa ma ataci si persiflezi de fiecare data cand ai o dorinta de distractie. In niciun caz nu fac asta, si pentru ca tu vrei sa ataci de fiecare data invatatura ortodoxa, de fiecare data de aceea m-ai atacat. Doua lucruri sunt care ma deranjeaza cel mai mult: nedreptatea si neadevarul (cel legat de invatatura dreapta). Mai mult decat pe mine, imi displace cand cineva este atacat si jignit pe nedrept. Nu agreez deloc persoanele care fac asta.