View Single Post
Vechi 23.02.2008, 10:54:58
marinana80 marinana80 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.02.2008
Religia: Ortodox
Implicit

buna ziua.
este prima data cand scriu si cand intru pe un astfel de forum. sincera sa fiu imi doresc enorm sa comunic cu oamenii mai ales ca in general sunt o persoana f inchisa si asa cred ca imi este mult mai usor sa vb despre problemele mele. cred si toata viata o sa cred in Dumnezeu, desi in ultimii 3 ani de zile din viata mea am avut parte de ,ulte lucruri urate, desi zilnic ma rog pentru ele si ii cert iertare lui Dumnezeu. nu stiu, din cauza asta cateodata chiar ma intreb de ce Dumnezeu nu-mi da si mie cateva clipe de fericire sau de ce nu ma ajuta si pe mine in problemele mele. intrebarile, dilemele mele legate de toate astea sunt legate mai ales de o persoana care mie personal mi-a facut mult rau, m-a jignit si m-a facut de foarte multe ori sa ma simt f rau si cu toate astea acelei persoane ii merge extraordinar, are parte numai de lucruri f bine in viata, ceea ce de mine nu pot sa spun. nu stiu daca e bine ce-am scris, nu stiu daca vreodata in viata o sa ma simt mai bine, dar sper sa pot cominca cu dumneavoastra . va multumesc f mult
Reply With Quote