View Single Post
Vechi 23.02.2008, 13:55:46
mmaria mmaria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.02.2008
Implicit

bine ai venit, Mariana! si eu sunt noua in acest forum. banuiesc ca problemele de care vorbesti tu sunt provocate de un baiat care te-a facut sa suferi. am avut o prietena care l-a iubit f mult pe un baiat care nu-i raspundea la sentimente. se ruga mult si nu intelegea de ce Dumnezeu nu-i asculta rugaciunile. se vedeau din ce in ce mai rar, in ultimul timp din intamplare se intalneau. dar sentimentele ei pentru el erau f puternice in continuare. situatia asta a durat 2 ani, pana a aflat ca el are pe altcineva. dupa un timp, Dumnezeu i-a scos in cale un baiat care era mult mai bun si care o iubeste din tot sufletul. acum s-au casatorit si sunt fericiti. poate ca Dumnezeu iti da o incercare prin care trebuie sa treci pentru a primi ce meriti cu adevarat. si sunt convinsa ca meriti ce este mai bun. nu dispera. Dumnezeu stie mai bine decat noi si chiar daca sunt lucruri pe care nu le putem intelege acum, cu siguranta ca mai tarziu vor capata sens. roaga-te ca Dumnezeu sa-ti lumineze calea. daca nu asta e situatie, da-mi mai multe detalii sa pot intelege. Dumnezeu sa te ajute!
Reply With Quote