View Single Post
Vechi 15.06.2016, 12:29:26
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Nu din pricina căldurii caloriferului a murit ci din pricina lipsei iubirii...

Ai plecat la veterinar și n-ai mai avut credință în Dumnezeu, ai plecat crezînd că o să te ajute medicii... dar oare păsările sau animalele care înfiază alți pui la ce medici veterinari se duc să-i învețe și să-i ajute? Sau animalele care înfiază copii, pui de oameni, la ce medici umani se duc să-i învețe și să-i ajute? Oare cine le învață pe ele să îngrijească puii (din moment ce vedem atîtea exemple de pui înfiați și crescuți de alte animale), oare cine le învață: medicii sau Duhul lui Dumnezeu?

Deci:
''Nu este bine să fie puiul singur.'' (în textul Evanghelic în loc de puiul este scris omul)

Și eu am avut o rățușcă mică mică pe care a găsit-o mama și deși am iubit-o și ea a pus-o într-o cutie bine amenajată și nu a pus-o nici pe calorifer și nici în frig, cu toate astea, peste noapte, a murit... cred că s-a întristat foarte mult cînd s-a văzut singură în altă încăpere... a plîns pînă a murit săraca.

Precis a auzit-o Dumnezeu și dacă a văzut-o prea singură... a luat-o la El.

Deci: dacă ai credință și ești întru Dumnezeu atunci sigur ești și vei fi împreună și cu puiul de cintezoi și cu rățușca mea, așa că nu te mai întrista.

''Împărăția cerurilor este a celor ca ei!''(a acestor mici copilași cărora le pare rău... ''Lăsați copiii să vină la Mine!.. să-i vindec și să-i învăț să se iubească unii pe alții.'')

Last edited by Trimisul; 15.06.2016 at 12:46:20.
Reply With Quote