Citat:
În prealabil postat de AlinB
Daca vroiai sa satirizezi credinta asa cum e vazuta ea din perspectiva ateista, si inca pe un forum crestin, fara sa fii banat, ba mai mult, pentru unii sa treci drept nevoitor ei bine..ai cam reusit. 
|
Citat:
Asta în paranteză ca răspuns la atacurile ce vin de jos, nu de la tine ci de la cel rău:
Adică ceea ce faci tu de cînd sunt pe forum îmi pui mie în cîrcă cu tupeu și mințind fără rușine?
Eu satirizez credința? Tu chiar nu vezi că în fiecare postare a ta ai dat în mine și în alții cu un text rău, un text nesimțit, un text insinuant și iată că acum și intri la înfruntare ca să te arăți tocmai tu apărător al creștinilor, un apărător al forumului, unul ce vrea banarea mea de parcă eu aș fi scris ceva rău la adresa ta sau a altora sau a Credinței?
Cît tupeu poți să ai omule? Și acum mă faci prefăcut și pe placul ateiștilor și un nevoitor ipocrit căruia i-a ieșit scenariul, rolul, teatrul pus în scenă?
De unde tragi tu astfel de concluzii prin care-ți bați joc de mine fără măsură?
Ție chiar nu ți-e rușine? Chiar nu-ți dai seama ce faci?
Te-am întrebat ce vrei? De ce îmi tot faci atacuri la persoană? Dacă ai ceva de zis spune dar nu mai încerca decredibilizări de tip securist că nu ține. Poate ești vreun acoperit că altfel nu-mi explic jocul pe care-l faci!
Mă mir de admin și de alții de pe forum care-ți tolerează astfel de comportamente subumane. Nu cer banarea ta ci să respecți regulile dialogului și ale Adevărului și Dreptății căci nu poți minții cu nerușinare la nesfîrșit că din ceea ce scriu eu se poate înțelege ceea ce insinuezi tu și deduci tu cu o atît de mare rea voință și credință!
Cine îți dă dreptul, să mă judeci și să ''știi'' tu mai bine chiar ca mine sau chiar ca Dumnezeu cum sunt eu fără să mă cunoști ci doar interpretîndu-mi cu răutate și pe dos mesajele și dîndu-mi apoi sfaturi și consolări batjocoritoare însinuînd că sunt nebun și că trebuie să mă tratez?
Răul te-a făcut rob și orb și eu sunt jucăria răului care te stăpînește?
Revino-ți și nu-ți mai permite astfel de dialoguri ce te pierd și te surrpă de tot.
Ia o pauză și nu mai posta ''judecăți de valoare'' că nu e cazul să te crezi avocatul diavolului, medicul distrat și grămăticul viclean care ticluiește pe baza textelor mele niște deducții absurde cu valoare de panică generală!
Deci nu te mai lăuda cu tot felul de suspiciuni căci lăudăroșii care emit răutăți nu sunt altceva decît niște fricoși NECREDINCIOȘI!
Mă bucur totuși că-mi dai atenție și-mi răspunzi la mesaje. Deci nu doresc să te baneze adminul căci nu moartea păcătosului o dorim ci ca să se întoarcă și să fie viu, adică întru CREDINȚĂ.
|
Deci nu vroiam să satirizez pe nimeni, nici Dreapta Credință și nici pe cea văzută așa de atei și nu vreau să trec drept altceva decît sunt, așa că nu avea ce să-mi reușească pentru că nu încerc să păcălesc sau să înșel pe cineva!
Deci n-ai dreptate deși ești sugur că ai!