View Single Post
Vechi 17.06.2016, 23:23:39
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de VladClub Vezi mesajul
hai sa incercam sa te pumen pe gindit (daca este cu ce - fara obida)
1. cite tipuri de unde sunt acum in eter? cite din ele sunt daunatoare si cite nu? de HAARP ai auzit?
2. de cancer sunt bolnavi si tineri nu numai babe si mosi
Da, am auzit. Stii care este diferenta dintre o raza x si o unda radio?

Citat:
1. din cauza innaltei securitati periodic se rup si se fura bazele de date ale serviciilor secrete? sau poate aceste servicii secrete nu si-au criptat datele?
2. pasaportul biometric a fost falsificat si a trecut toate sisteme de securitate ca unul original - despre care securitate este vorba?
Nimic nu este perfect. Dar sper ca nu vrei sa zici ca inainte de pasapoartele biometrice, nu se puteau falsifica. Eu cred ca se puteau, chiar mai usor.

Citat:
1. Cine apreciaza ce ai facut legal sau ilegal - un grup de gay (din parlamentul european), sau poate unul de sionisti (un papa catolic), sau poate niste judecatori "corecti" platiti si sustinuti de catre statul roman despre care asa frumos vorbesti?
2. Adica cei care fac crime si sunt plini de singe, predecesorii carora l-au rastignit pe Hristos, si sunt acuma la cirma intregii lumi nu o sa aiba nici o treaba cu tine care te crezi ca esti ortodox? ce a zis Mintuitorul - "Nu este sluga mai mare decât stăpânul său"
3. Si hai sa vedem cine fac crime astazi, razboaie in toate colturile lumii, etc - oare nu acestia care implementeaza pasapoarte biometrice si cipuri implantate?
Vlade, tu vrei anarhie sau ce? Vrei sa dam cu ele de pamant de legi, si sa faca fiecare ce vrea numai pentru ca tu crezi ca esti condus de homosexuali?

Citat:
Oare nu este suficient argumentat pentru un ortodox faptul ca mai multi preoti cu har au interzis cu tarie luarea cipurilor?
Pai uite, dpdv ortodox, preoti vs sinod?
http://www.gandul.info/stiri/anuntul...cizie-13784008
Reply With Quote