Pai in primul rand ca eu nu am citat pe nimeni, si nu cred ca ziaristii lui Voiculescu sau ai cui vrei tu sunt diferiti, eu l-am auzit pe Radu Tudor de cel putin 100 de ori cum isi incorda muschii in directia Rusiei. Din acest punct de vedere ar putea la fel de bine sa lucreze si la Hotnews.
In al doilea rand imi reprosezi ca nu atac continutul dupa care faci acelasi lucru cu aia ai lui Voiculescu. Dincolo de faptul ca nu ma deranjeaza, ca nu cred ca unii sunt buni si altii sunt rai, ci cred ca toti promoveaza interesele patronilor care de cele mai multe ori nu au nici o legatura cu interesele Romaniei, ce ai vrea sa comentez din articolul respectiv daca ala are treaba cu Putin ? :)
O merge la astia mai slabi de inger sa-i sperii ca-i unul rau acolo care pandeste sa ne atace, dar pe mine ma lasa rece. Eu vreau ca Romania sa fie condusa de romani si in folosul romanilor, nu vreau sa fie condusa nici de la ambasada, nici de la Bruxelles. Si din pacate astazi romanii nu mai au nici un cuvant de spus, sunt doar butoanele pe care apasa altii. Si in timpul asta suntem speriati ca vor altii sa ne ocupe. Pai deja suntem luati, cine sa ne mai ocupe ? :)
|