View Single Post
Vechi 24.06.2016, 20:07:22
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Cum crezi ca ar fi reactionat Obama daca tara noastra era prin preajma SUA si rusii isi construiau acolo o baza care sa-i apere de posibilele atacuri ale columbienilor si peruanilor ? (Ca oficial nici scutul pe care l-au construit americanii aici nu-i apara de rusi ci de iranieni. Iar meritul nostru e ca le-am dat terenul gratis, nu-s nici macar sigur ca pe noi, scutul respectiv ne-ar proteja in vreun fel ). :)
Nu era normal ca Putin sa reactioneze la modul asta declarativ ? A existat vreo intentie agresiva la adresa noastra din partea Rusiei de trebuie sa ne speriem ? Trebuie sa fii orb ca sa nu intelegi ca nu am avut probleme de securitate nici inainte de intrarea in NATO si nu avem nici dupa intrarea in NATO si declaratiile Rusiei sunt rezultatul politicii agresive a aliatilor nostri. Noi ne extindem spre rusi, si nu rusii spre noi. :)

Atentie, eu nu zic ca nu am facut bine ca am intrat in NATO. Sau ca ar trebui sa iesim din UE. Pentru Romania, ar fi o catastrofa sa se intample asta si din punct de vedere politic si din punct de vedere al integritatii teritoriale si asa mai departe. Dar asta nu ma impiedica sa nu realizez ca si NATO si UE sunt doua organizatii extrem de nocive care nu au nici o legatura nici cu democratia si nici cu ce credeam noi ca sunt valorile occidentale si ca nu imi doresc ca ele sa dispara. Si imi mai doresc ca Romania sa-si recapete incet, incet demnitatea pentru ca in timp sa poata ajunge macar la fel cum este astazi Ungaria. O tara demna condusa de unguri in folosul ungurilor. Nu o tara in genunchi, condusa de procurori in folosul tuturor lichelelor straine care si-au mai gasit un loc de praduit.
Reply With Quote