Citat:
În prealabil postat de Urbanophon
Am iubit si eu din tot sufletul o porumbita. Dar si-a luat zborul. Au trecut 7 ani de atunci. Inca o visez, iar cand o visez ma trezesc intr-o melancolie/nostalgie care prefer sa nu o am. Cand trec pe langa casa unde a locuit ea ma pierd in trecut. Cand mai vine pe acasa si o vad ma blochez. M-am resemnat de mult timp si ma consider destul de barbat incat sa accept realitatea.
Totusi...cat mai dureaza sa mi se cicatrizeze rana asta si sa nu ma mai bantuie "fantoma" ei?
|
Frate,
ma gandesc la o situatie care am mai intalnit-o uneori,caci vad ca esti foarte afectat si te
inteleg.Si e bine sa spui Cuvantul ca oamenii sa stie.
Cum spunea Monnis ai sa uiti candva, daca te vei casatori,...copii etc si, treptat vei uita.
Poate bat campii, mai jos(ma refer la cazul tau,ca la modul generral zic bine), dar poate am dreptate.
Poate iti folosea in urma cu mai multi sa fi auzit pe Pam Stentzel vorbind despre virginitate si de faptul ca cel care o are, e special.
Eu as zice mai mult, fie ca esti barbat sau femeie e bine sa o faci daca e posibil doarr cu
viitorul sot(sotie) .
Avea o vorba miliardarul Richard Branson "Ori ca ai doua zeci de ani, ori ca ai cincizeci de ani, sexul e frumos ,
dar niciodata nu este ca prima oara!"
Am discutat cu diversi ,unii care au avut mai multe femei,toti absolut toti isi aduceau aminte de prima femeie, ca ceva special.
Ma rog e simplu sa dai sfaturri,uuups...de pe margine...,
dar daca nu se concretizeaza ceva ,cu cineva, ramai cu o amintire fumoasa cu cineva care e departe.La ce iti foloseste???...
Nu stii cum sa-i dai erase, si sa faci sa nu te afecteze, ca sa nu traiesti din amintiri.
Fie ca esti barbat fie femeie e bine sa pui problema casatoriei!
Daca nu stop!!! fiindca poti ramane doar cu amintiri frumoase...prea frumoase.
Domnul sa te ajute frate, sa gasesti omul potrivit si poate la un moment dat,sa ne dai niste vesti bune.Dumnezeu sa te binecuvinteze!